Voorwaarden vaklieden

Voorwaarden om een vakman/-vrouw voor de lijst voor te dragen

Stadsdorp Nieuwmarkt wordt een ‘doorgeefluik’ van goede ervaringen van Stadsdorpers met vaklieden en dienstverleners.

Op deze site komt een lijst te staan met vaklui die zijn aanbevolen door minimaal twee Stadsdorpers uit de Nieuwmarkt en die voldoen aan alle onderstaande voorwaarden:

  • Naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres (eventueel KvK-nr.)
  • Vakkundigheid: kwaliteit en compleetheid van het uitgevoerde werk, netheid, voorbereiding, afwerking
  • Betrouwbaarheid: zich aan afspraken houden, in tijd en geld
  • Duidelijke en complete offerte, vermelding uurtarief, specificaties in uren en materialen
  • Correcte facturering, vroegtijdige duidelijkheid over eventuele meerkosten
  • Service: goede nazorg, correcte afhandeling van kleine gebreken
  • Bejegening: voorkomendheid, vriendelijkheid en correctheid
  • Een verklaring dat de aanbevolen vakman/-vrouw persoonlijk voor de aanmelder heeft gewerkt.

Omdat de persoonlijke ervaring met de betreffende vakman/-vrouw doorslaggevend is kunnen alleen vaklieden worden opgegeven die gegarandeerd zelf het werk komen doen. Het kunnen wel mensen zijn die binnen een bedrijf werken, maar dan moet wel de naam worden opgegeven van de man of vrouw uit dat bedrijf die het werk aanneemt en uitvoert.

In de kartrekkersgroep van het Stadsdorp zullen twee vertrouwenspersonen de aanmeldingen beoordelen op compleetheid en betrouwbaarheid. Bij twijfel of onduidelijkheden nemen zij contact op met de aanmelders. Bij een aanbeveling van één Stadsdorper komt de aanbieder op een ‘aspirant’-lijst, maar nog niet online. Bij twee of meer aanbevelingen kan hij/zij op de ‘lijst van door stadsdorpers aanbevolen vaklui’ geplaatst worden.

Natuurlijk is een aanbeveling door twee Stadsdorpers geen 100% garantie dat de betreffende vaklui voor iedereen naar volledige tevredenheid zullen werken. Het inschakelen van vakmensen van deze lijst is dan ook voor eigen risico. Het Stadsdorp Nieuwmarkt aanvaardt geen aansprakelijkheid in dezen. Wel wil het Stadsdorp de opdrachten op afstand blijven volgen. Op vrijwillige basis kunnen betrokkenen de vertrouwenspersonen op de hoogte houden van het verloop. Mocht er onverhoopt een negatieve ervaring met een van de vakmensen wordt opgedaan, zullen de vertrouwenspersonen dit nader onderzoeken en kan eventueel deze vakman/-vrouw van de lijst met “door stadsdorpers aanbevolen vaklieden” worden verwijderd.

Op de lijst kunnen alle mogelijke dienstverleners, ambachtslieden en professionals opgenomen worden. Denk bijvoorbeeld aan: timmerman, behanger, elektricien, loodgieter, schilder, stukadoor, tegelzetter, meubelmaker. Maar ook: oppas, schoonmaak, pedicure, kapper, administratiekantoor, advocaat, computertechniek, hondenuitlaatservice, huiswerkbegeleiding/bijles, muziekles, loopbaanbegeleiding, therapie, massage, thuishulp, verpleegkundige, verzorgende, …

Als je iemand wilt aanbevelen, vul dan het formulier in, nadat je de voorwaarden hierboven hebt gelezen.

 

Verklaring handelwijze offerte

Nadat de twee aanbevelingen compleet zijn ingediend ontvangt de vakman/-vrouw van het Stadsdorp Nieuwmarkt per e-mail een Verklaring handelwijze offerte met het verzoek die ingevuld terug te mailen naar Stadsdorp Nieuwmarkt.

Als de ingevulde verklaring is ontvangen door het stadsdorp kan de vakman/-vrouw op de lijst geplaatst worden.

Ga hier naar de concept-verklaring, ter kennisname. Je hoeft met dit exemplaar niets te doen. Je krijgt als beoogd vakman/-vrouw voor de lijst een verklaring toegestuurd.

 

Vakliedenlijst

Als je de lijst wilt inzien. Klik hier.

 

| TERUG > HOME |