BoodschappenVraag / aanbod (Diensten)

Boodschappen doen – vraag 301

Ik zoek iemand die van half juli tot eind augustus de boodschappen voor mijn ouders wil doen gedurende de zomervakantie.  Normaal doe ik de boodschappen, maar ik zoek een vervanger tijdens mijn vakantie. Mijn ouders zijn 98 en 93 jaar, wonen nog thuis en hebben een zorg-aupair. Deze kan echter geen boodschappen doen, omdat mijn ouders niet alleen kunnen blijven. 

Hun gezondheid laat de laatste tijd helaas te wensen over. Ik zoek iemand die enkele keren per week boodschappen voor hen wil doen van half juli tot eind augustus. 
Mijn ouders (en ik ook) wonen op de Geldersekade. Reacties graag naar: Sylvia Borg, tel. 020-4220943 of mail: 
kuipersborg2@hetnet.nl

 

Code V301

Code invullen in de onderwerpregel van uw reactie – klik op: 

REAGEER